Dia Olímpic 2017

2017-06-18 10:00

Activitat de promoció per a tot els públics!!!

 

Activitat lúdica i alhora de promoció del nostre esport, tot participant del Dia Olímpic 2017 que organitzen el Comitè Olímpic Andorrà i la nostra Federació.

El Dia Olímpic és una jornada en què les diferents federacions d’esports olímpics i el COA desenvolupen una activitat lúdica i de promoció per a tots els públics amb l’objectiu de donar a conèixer i potenciar el nostre esport, i que a la vegada estigui orientada a fomentar els valors olímpics.

 Enguany la FATA organitza l’activitat de tir amb arc de forma gratuïta a les instal·lacions de tir amb arc de Naturlàndia, situades a la COTA 1600. Farem activitats d’iniciació, jocs i demostracions conduïdes conjuntament entre els monitors titulats de la FATA i els tècnics de Naturlàndia, al teu servei i també dels teus amics i familiars, així com d’altres usuaris i visitants que visitin el Parc.

 Aquesta activitat tindrà lloc el diumenge 18 de juny. La durada serà de tres hores al matí, de 10:00 a 13:00.

 Podràs portar i utilitzar el teu propi arc i material, si no vols utilitzar el que l’organització tindrà a la teva disposició.

 Tots els participants (federats o no) estaran assegurats durant l’activitat.

 Tots els federats que vulguin gaudir de la resta d’activitats i oferta de Naturlàndia, comptaran amb un 50% de descompte en taquilla per la compra de l’entrada única. Caldrà presentar de manera obligatòria el carnet de federat per tal que els caixers puguin identificar l’usuari i aplicar el descompte corresponent.