Activitats dels clubs membres de la FATA:

Aquí trobaràs informació sobre (algunes de) les activitats que duran, duen o han dut a terme les  entitats membres de la FATA:

Activitat del Club CADE: 1a Tirada BOWHUNTER-IFAA 

 
Lliga Andorrana Bowhunter-Ifaa 2016
 
Club CADE

Circular AQUÍ

Diumenge, 19 de juny de 2016

 

3a Tirada Lliga FATA Tir de Sala 2015   Dissabte 21 de novembre de 2015

Circular informativa: AQUÍ

1r Campionat d'Andorra Tir de Distància Curta 

 Circular informativa  AQUÍ

1r Campionat d’Andorra en la modalitat de Tir de Distància Curta organitzat per la Federació Andorrana de Tir amb Arc (FATA) i pel Club Arquers d’Escaldes (CADE).

 

1r Campionat d’Andorra en la modalitat de Tir de Camp, organitzat per la Federació Andorrana de Tir amb Arc (FATA) i pel Club Tir amb Arc Encamp (TAE) d’Encamp.

 

Circular AQUÍ

 

El Campionat tindrà lloc de forma simultània amb la 4a prova de la Lliga Espanyola RFETA de Tir de Camp, sent agrupats els esportistes de la FATA en patrulles diferents a les de la resta de participants.

Serà el primer Campionat d’Andorra de Tir amb Arc de Camp de la història del nostre país, i el primer d’aquesta modalitat que impulsa la Federació Andorrana de Tir amb Arc.

 

L’entitat de la FATA Secció d'Acció Esportiva de l'Hble. Comú d'Encamp (SAECE) organitza la 2a tirada de la Lliga Nacional de tir de Sala el proper diumenge 19 d’abril de 2015, de 10:00 a 13.00, a la sala polivalent (3r pis) del Complex Esportiu i Sòciocultural (poliesportiu) d’Encamp. 
 
 
Recordeu que trobareu tota la info al PDF:   AQUÍ
 
 
Recordeu que cal emplenar el formulari d'inscripció de forma "online"   AQUÍ

 

El passat 5 d’abril de 2015 es va celebrar la segona tirada de la lliga Catalana de camp, organitzada pel club TAE d'Encamp, al seu circuit de tir amb arc.

https://tir-amb-arc-encamp.webnode.es/news/a2%C2%AA-tirada-de-la-lliga-catalana-de-camp/

RESULTATS

 

El Club TAE organitza la 1a Tirada Lliga FATA Tir de Sala 2015:   

LLOC i HORARI:

La tirada tindrà lloc el proper diumenge 29 de març de 2015, de 10:00 a 13.00, a la sala polivalent (3r pis) del Complex Esportiu i Sòciocultural (poliesportiu) d’Encamp. L’entitat TAE en serà l'entitat organitzadora.

 

Diumenge 29 de març de 2015:

9:30: Inici de la concentració dels participants. Lliurament de dorsals.

10:00: Revisió de material i escalfaments oficials.

10:30 Inici de la 1a sèrie.

11:30 Descans

12:00 Inici de la 2 sèrie.

13:00 Fi del la tirada

 

DIVISIONS: Arcs: Recorbat, Compost, Estàndard, Tradicional, Nu i Recte.  

CLASSES: Homes i dones.

CATEGORIES:  Sènior, Veterans, Júniors, Cadets, Infantils, Alevins, Benjamins i Esquirols.


 

INSCRIPCIONS:

La butlleta o full d’inscripció és un formulari en línia,  l’enllaç del qual és:  https://goo.gl/forms/jIDokDEen9   (copiar & empegar al navegador):

 

En cas que no pugueu accedir a la butlleta o full d’inscripció en línia, podeu enviar les següents dades a l’adreça de correu electrònic de la FATA:     fataandorra@gmail.com

Full d’inscripció *:         


1a Tirada Lliga FATA Tir de Sala 2015

NOM I COGNOMS:   

NÚMERO de LLICÈNCIA FATA 2015:                                                          

CLUB:

DIVISIÓ I CATEGORIA:   

ADREÇA d’EMAIL DE CONTACTE:


TELÈFON DE CONTACTE:


ALTRES OBSERVACIONS:   


 

*De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part del fitxer DADES_FATA, gestionat per Alexandre Jerez, la finalitat del qual és el registre de dades, correspondència i informació. Així mateix, s’informa la persona interessada que l’adreça on pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és la seu social de la FATA.

1r Campionat d'Andorra de Tir de Sala

La FATA convoca el 1r Campionat d'Andorra de Tir de Sala. Després de convidar els clubs membres a presentar la seva candidatura per a l'organització d'aquest primer campionat d'Andorra de tir amb arc, el club organitzador serà el Club TAE Tir amb Arc Encamp.

 Dissabte 6 de desembre de 2014.   Circular informativa: AQUÍ  

 

4ª TIRADA LLIGA RFETA i 4a Lliga FCTA de TIR DE CAMP

15 de juny de 2014 
 

Andorra ha acollit avui la major concentració d'arquers en la modalitat de tir de camp, al circuit d'Engolasters. Són més de mig centenar d'esportistes que competeixen, en un mateix espai, en proves de la lliga espanyola i la catalana.

El Club de Tir amb Arc d'Encamp, el TAE, ha estat avui l'amfitrió de la quarta tirada de la lliga espanyola 2014 i també de la quarta de la lliga catalana, ambdues en la modalitat de tir de camp. Les federacions han atorgat tota la confiança al club del país, que consolida el circuit d'Engolasters com una parada de referència.

Avui hi han assistit més de mig centenar de participants, de totes les edats, un fet que demostra la bona acollida que té aquest esport. A més, entre els tiradors hi havia campions del món, d'Espanya i de Catalunya.

L'agenda per als membres del TAE també té previstes diverses sortides per participar en proves catalanes i espanyoles; tota una oportunitat per a uns arquers que cada cop demostren més tècnica i experiència.

 
VIDEO  AQUÍ
 
 
Resultats: AQUÍ

Video, a partir del minut 9:55, elaborat per la Televisió d'Andorra, en què s'analitza com és una sessió d'entrenament amb els infants inscrits a l'entitat esportiva Secció d'Acció Esportiva del Comú d'Encamp. Forma part del Programa Crèixer en l'Esport, d'Andorra TV.

 

S'hi poden veure els infants inscrits al SAECE, conduïts per un dels monitors del club TAE, el Sr. Lluís Vivé.

 

https://www.andorradifusio.ad/programes/creixer-en-lesport

Seminari de tecnificació de tir amb arc

El club TAE Tir amb Arc Encamp ha organitzat un seminari de tecnificació de tir amb arc amb l'objectiu és ampliar i aprofundir en els aspectes teòrics i procedimentals de la tècnica de tir, aplicats a tres modalitats de tir amb arc: arc recte o longbow, arc olímpic i l'arc compost o de pol·litges, atenent així a les necessitats dels arquers del seu club.

El seminari s'ha realitzat els dies 23 i 24 de novembre a les instal·lacions del club TAE. Ha estat organitzat en sessions de tecnificació, amb una part de caire teòric (dissabte al matí) i una altra de caire pràctic (a la tarda de dissabte i al matí de diumenge).

Ha estat impartit pels prestigiosos formadors i arquers catalans Santiago Cuello i Josep Gregori, campions de Catalunya i d'Espanya en diferents ocasions, entre altres mèrits (seleccionador nacional espanyol ... etc

Ha estat el primer seminari d'aquestes característiques que s'ha organitzat mai al país, amb uns ponents i demostradors de molt prestigi en el panorama català i espanyol. 

També ha estat un dels actes que organitza el club Tir amb Arc Encamp per a la celebració del desè aniversari de la entitat.

 
 

 

Entrevista al president del club TAE, el Sr. Lluís Vivé, al Diari d'Andorra

3a tirada de la Lliga TAE i SAECE 2013, en la modalitat de tir de camp:

VÍDEO DE LA TIRADA (d'ATV)  

 

 

Torneig Internacional de tir amb arc de CAMP, realitzat el juliol de 2013:

Més info i fotos al Facebook del club organitzador!

3a tirada de la Lliga TAE i SAECE 2013, en la modalitat de tir de sala:

ÀLBUM DE FOTOS

VÍDEO DE LA TIRADA (d'ATV)