Fotos de les activitats del clubs afiliats a la FATA:

 

Club Tir amb Arc Encamp TAE: 

http://www.facebook.com/tae.tirarcencamp/photos_albums

https://picasaweb.google.com/clubtae

http://www.tae-andorra.com

Secció d'Acció esportiva del Comú d'Encamp: no té àlbums de fotografies online

Club Arquers d'Escaldes: Visiteu la secció corresponent de la seva web: AQUÍ

FADEA:  Federació Andorrana  d'Esports Adaptatshttp://fadea.ad/

 

Altres:

1r Torneig Internacional (OPEN) per Arquers Invidents que ha tingut lloc al nostre país els propers 1 i 2 de juliol de 2017, organitzat per la FADEA  Federació Andorrana d’Esports Adaptats, amb la col·laboració de la Federació Andorrana de Tir Amb Arc.

VIDEO 1 AQUÍ

 

VIDEO 2AQUÍ

 

VIDEO de la roda de premsa AQUÍ

 

 

 

Excel·lents resultats dels arquers del club CADE. 

Enhorabona!

La FATA vol potenciar la participació en competicions internacionals i recentment ha arrencat un projecte de tecnificació. Els primers integrants són una parella molt ben avinguda tot i la diferència d´edat, Lluís Vivé i Núria Sinfreu.

Video AQUÍ

Núria Sinfreu té només 11 anys i competeix en categoria alevina, però des que es va crear la Federació de Tir amb Arc ha disputat tots els campionats i enguany ha estat campiona de la lliga de tir de sala. Lluís Vivé en té 66, competeix a la categoria de veterans i ha estat campió de la lliga espanyola de tir de camp.

Formen el primer grup de tecnificació de la Federació i cada divendres entrenen plegats a Ordino. "Fa quatre anys que tiro i m'agrada molt. He sortit dues vegades a competir a Montjuïc i va anar molt bé", explica la Núria afegint que pel tir amb arc és imprescindible "concentrar-te molt, pensar només en la diana i deixar la resta de la ment en blanc". Vivé coincideix: "Ha d'estar amb forces, tenir pràctica, tenir en compte la respiració, que influeix molt, i desconnectar de tothom".
La Núria i el Lluís disputaran la competició més important el gener vinent a Nimes, escenari dels campionats d´Europa i del món. Vivé diu d'ella que "és la que pot tirar endavant, és el futur, i volem encarrilar-la per portar-la al Campionat d'Europa i del Món". Per la Núria, el Lluís és un gran mestre: "té molta experiència i em pot ensenyar molt bé".
La Federació de Tir amb Arc compta en l´actualitat amb una cinquantena de federats. L´objectiu ara és ampliar el grup de tecnificació amb nous integrants que vulguin competir fora del país.

 

 

 2017

Activitat de promoció per a tot els públics!!!

Activitat lúdica i alhora de promoció del nostre esport, tot participant del Dia Olímpic 2017 que han organitzat el Comitè Olímpic Andorrà i la nostra Federació.
Hi han participat una cinquantena de persones, de totes les edats.
El Dia Olímpic és una jornada en què les diferents federacions d’esports olímpics i el COA desenvolupen una activitat lúdica i de promoció per a tots els públics amb l’objectiu de donar a conèixer i potenciar el nostre esport, i que a la vegada estigui orientada a fomentar els valors olímpics.
Enguany la FATA ha organitzat l’activitat de tir amb arc de forma gratuïta a les instal·lacions de tir amb arc de Naturlàndia, situades a la COTA 1600. Hem fet activitats d’iniciació, jocs i demostracions.

 

 

ç

Activitat de promoció per a tot els públics en motiu del

Dia de l'Esport per a Tothom 2017 i la 8a Cursa Popular Illa Carlemany.

Dijous 18 de maig: a L'Illa Carlemany

 

 

Primeres Jornades de Tecnificació de Tir amb Arc organitzades per la Federació Andorrana de Tir amb Arc, dins de les activitats formatives del Projecte Esportiu 2017.  

Dissabte 11 i diumenge 12 de febrer 2017.

Amb els prestigiosos formadors, tècnics, arquers i gestors esportius Sr. Santiago Cuello i Sr. Josep Gregori.

 
Àlbum de fotos al facebook: Primeres Jornades de Tecnificació de Tir amb Arc Febrer 2017.
 

 

 

 Clàudia V. i Núria S. , guanyadores de les seves categories en la Lliga Nacional de Tir de Sala 2017

 
 
 
 
 
 
 
 

1a Tirada Lliga Nacional de Tir de Sala 2017

 
Dissabte 25 de febrer 2017
 

Cobertura de la Televisió d'Andorra del 1r Campionat d'Andorra de tir olímpic ROUND 900 al telenotícies migdia de diumenge 9 d'octubre de 2016.

A partir del minut 22 i 30 segons (el darrer minut del noticiari):

http://www.andorradifusio.ad/Programes/informatiu/informatiu-migdia-09-doctubre-del-2016/informatiu-migdia-09-doctubre-del-2016v

 

 

El dimecres 15 de juny la FATA va participar en els I Jocs Esportius de la Gent Gran d'Andorra, amb un conjunt de proves lúdiques de tir amb arc. Els clubs CADE i TAE es van involucraren la seva organització i conducció, tant els dies dissabte 11 de juny i dilluns 13 de juny amb les sessions d'entrenaments i d'iniciació amb els participants, com el mateix dia 15 amb les tres proves realitzades.

Més info al següent video: AQUÍ

Díptic del COA: http://www.coa.ad/files/diptic_A4.pdf

3a tirada Lliga Nacional de Sala 2016

Dissabte 7 de maig de 2016

 

1r Campionat d’Andorra en la modalitat de Tir de Bosc 3D

 Diumenge, 24 d'abril de 2016 
 

2n Campionat d'Andorra Tir de Sala 2015.

12 de desembre de 2015.

 3a Tirada Lliga FATA Tir de Sala 2015   

(Classificació FINAL !!     AQUÍ)

  

 

Curs Monitor-iniciador de tir amb arc. Nivell Inicial:

Dissabte 14 i  Diumenge 15 de novembre de 2015. Centre de Tecnificació d'Ordino.

 

1r Campionat d'Andorra Tir de Distància Curta 2015

Diumenge, 13 de setembre de 2015

Recull de premsa: Recull de premsa

 

Video del Dia Olímpic 2015 (a partir del minut 2:40)AQUÍ

 

 Més info: http://www.coa.ad/

Un moment de l'exhibició de tir per arquers més experimentats.

Dins del programa d’actes esportius en motiu del Dia Olímpic 2015, la nostra Federació va ser convidada pel Comité Olímpic Andorrà (COA) a organitzar una activitat relacionada amb la difusió esportiva del nostre esport.

Aquesta iniciativa lligava molt bé amb un dels objectius de la Federació, i que es reflecteix en el seu punt 3.2 del projecte esportiu pel 2015 .

Així doncs, vam organitzar una activitat de promoció del tir amb arc, gratuïta i per a tots els públics, a la Plaça de la Casa de la Vall el proper dissabte 20 de juny de 2015 de 17h a 20h. Aquesta activitat de promoció va consistir en una jornada d'iniciació de tir amb arc per a tots els públics, complementada amb jocs de tir de tota mena i amb exhibicions i demostracions de tir per part d'arquers experimentats. 

Més info: Programa del Dia Olímpic en PDF:  AQUI     http://www.coa.ad/

Fotos:

 

1r Campionat d’Andorra en la modalitat de Tir de Camp 2015

 

 Atorgada ja la subvenció 2015 a la nostra entitat! (en data 30 d'abril de 2015) 

Articles a la premsa nacional:12 i 3

 

2a Tirada Lliga Nacional FATA  Tir de Sala 2015

    

 

 

 

Àlbum de fotos del 1r Campionat d'Andorra de Tir de Sala 2014:

Àlbum facebook del club organitzador: AQUÍ

VIDEO:  https://www.youtube.com/watch?v=NndaD0p8I_0

 

 

    

 

 

Presentació en roda de premsa de la Federació Andorrana de Tir amb Arc, dilluns 10 de novembre de 2014.


(Aneu al minut 24 i 36 segons, 24:36)
Han presidit la roda de premsa el Sr. Jordi Cerqueda, Secretari d’Estat d’Esports del Govern d'Andorra, el Sr. Francesc Garcia, membre del Comitè Olímpic Andorrà i el Sr. Alexandre Jerez en qualitat de president de la FATA.
 
Hi han assistit també el President del club Tir amb Arc Encamp, Sr. Lluís Vivé, i el representant del Club Arquers d'Escaldes i membre de la junta directiva de la FATA, el Sr. Josep Martínez.
 
Felicitem-nos tots per la feina feta!

Entrevista a la ràdio (Ràdio Nacional d'Andorra) al president de la FATA, Sr. Àlex Jerez: PODCAST AQUÍ  (anar al mint 17:02) 

Videos d'activitats:

Video explicatiu sobre el tir amb arc: AQUÍ